Postanite PEF vrtičkarji

datum: 08.03.2021

kategorija: Obvestila za študente


Končno je tu vigred, čas, ko bi se v običajni časih počasi začeli srečevati pred fakulteto, na soncu, s kavo v rokah, na cesti do Izole z rolerji ali kolesi, na igriščih za odbojko na mivki ter v pohodnih čevljih na poti na Slavnik. Žal letos temu (spet) ni tako, saj vas večina letos ne živi v Kopru. Zato bomo skupaj izkoristili drugo plat pomladi.
 

To je namreč čas, ko se zbudi narava, ko okolica ozeleni in se okiti s tisočerimi barvami ter ko se začnejo polniti naši vrtovi in grede. Prav zato so se v Študentskem svetu UP PEF odločili, da to pomlad preživimo ob skupni aktivnosti in postanemo PEF vrtičkarji! 

Zato vas vse vljudno vabimo k sodelovanju v akciji PEF vrtičkar, v kateri boste po prijavi preko spodnjega obrazca prejeli skrito seme neke rastline in navodila za setev ter skrb za to rastlino. Posebnost akcije je, da bo vsak udeleženec prejel seme druge rastline (zelišča, zelenjava, sadje ali okrasno cvetje), sam pa ne bo vedel, katera rastlina je. To bo ugotovil šele takrat, ko bo le-ta vzklila, zacvetela ali celo obrodila sadove. 
 
Prijave vseh PEF vrtičkarjev zbirajo do nedelje, 14. marca, preko obrazca na povezavi:
https://forms.gle/iULe19jRaTiEym1k8 
 

Vse PEF vrtičkarje prosijo, da jim vsake toliko (ko rastlina vzkali, zacveti, obrodi ipd.) pošljeje fotografijo svoje rastline v Facebook nabiralnik Študentskega sveta UP PEF, da bodo lahko napredek vaših rastlin sproti objavili in na koncu iz njih sestavili tudi video.
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino