Potek študijskega procesa od 3. maja 2021 dalje

datum: 30.04.2021

kategorija: Obvestila za študente

 

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo tudi po ponedeljku, 3. maja 2021, študijski proces potekal kot do sedaj, kar pomeni na daljavo. Študijski proces bo potekal v skladu z objavljenimi urniki in v skladu z 12. sklepom, 13. redne seje Senata UP PEF, ki je potekala 15. februarja 2021.

Sklep določa, da se vsa predavanja in druge obveznosti, razen izjem, do konca študijskega leta 2020/2021 izvajajo na daljavo. 

Izjeme, ki se lahko izvajajo pod določenimi pogoji in ukrepi neposredno, v prostorih UP PEF, članic UP, ustreznih drugih prostorih ali prostorih dislociranih enot, so:

·      študijske obveznosti pri predmetih s področja športnih veščin,

·      vaje pri predmetih s področja glasbe, plesa, znakovnega jezika, slepih in slabovidnih ter

·      druge izjeme po odobritvi Prodekanje za študijske zadeve UP PEF. 

S strani izvajalcev študijskih obveznosti boste obveščeni, v kolikor se bodo te izvajale neposredno, in o pogojih, ki jih morate upoštevati pri tem. 

Prav tako boste obveščeni o načinu izvedbe posameznih izpitov, vseh oblik praks ter terenskih vaj in ekskurzij. 

O morebitnih spremembah pri poteku študijskega procesa in dela v prihodnje vas bomo sproti seznanjali.

Izjeme so možne, ker trenutne razmere in veljavni ukrepi to omogočajo. Trenutno veljavne ukrepe na Univerzi na Primorskem lahko najdete na povezavi COVID-19 in UP (upr.si). Pri izvedbi vseh dejavnosti je potrebno upoštevati vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19. Navedeno pri izvedbi dejavnosti za vas, študente, pomeni predvsem vzdrževanje minimalne medosebne razdalje, nošenje mask, udeleževanje tedenskega hitrega testiranja na bolezen COVID-19 z negativnim izidom testiranja (če niste izjema, ki jo določajo navodila – prebolevniki, cepljeni, …).

 

Za razumevanje in sodelovanje se vam zahvaljujemo ter vas lepo pozdravljamo,


Tajnik fakultete
Tanja Marsič, univ. dipl. prav.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino