Božiček za en dan

datum: 23.11.2021

kategorija: Obvestila za študente


Klub študentov občine Koper je, ne glede na pandemično obarvani november, zelo praznično razpoložen. Zato se je tudi letos odločil pridružiti projektu Božiček za en dan in prostore na Cankarjevi 9a oklicati za ZBIRNO MESTO.

Božiček za en dan


Namen projekta je obdariti otroke in starostnike iz socialno ogroženih družin in jim tako narisati nasmeh na obrazu ob božičnih praznikih. Vsi, ki boste želeli obdariti otroke ali starostnike, lahko škatle prinesete na našo info točko na Cankarjevi 9a v času uradnih ur:

  • Ponedeljek: 14.00–18.00
  • Sreda: 12.00–16:00
  • Petek: 14.00 – 18.00
  • Sobota: 15.00–19.00


KAKO POTEKA OBDAROVANJE?

Najprej se registriraš na spletni strani Božiček za en dan, nato izbereš otroka, napolniš in okrasiš škatlo (za čevlje), škatlo odneseš na zbirno mesto in tako nekomu polepšaš božične praznike!


KAJ SODI V ŠKATLO?
Glavno navodilo: bodi kreativen Poišči prazno škatlo za čevlje Vsi imamo škatle za čevlje, ki se nam motajo po omarah, predsobah in kleteh. V nasprotnem primeru pa zagotovo poznamo nekoga, ki bi nam katero odstopil ali pa se ponjo odpravimo v najbližjo trgovino s čevlji (seveda vam ni treba zato kupiti novih čevljev, verjetno vam bodo kakšno odvečno dobrodušno podarili


OKRASITE ŠKATLO
Zavijte škatlo in sicer tako, da bosta posebej zavita pokrov in posebej preostala škatla. Zaradi varnosti bodo vse škatle pregledane. Bodite kreativni, reciklirajte star papir, okrasite škatle s slikicami, risbami, kolažem, nalepkami….dajte si duška S tem boste ustvarili unikatno škatlo, ki lahko še leta in leta služi kot nekakšna skrinja tistih majhnih zakladov od katerih se mnogi od nas kar ne moremo ločiti. Dajte škatli svoj pečat in tako podarite izbranemu otroku tudi del sebe.

Prosim imejte v mislih, da naj bodo darila oz. predmeti novi ali v odličnem stanju in predvsem letom primerni.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino