Konferenca o mladih in aktivnem vključevanju v življenje skupnosti v obalnih občinah

datum: 26.11.2014

kategorija: Obvestila za zaposlene


Kulturno izobraževalno društvo PiNA vljudno vabi na dogodek z naslovom NEKAJ SMISELNEGA: Konferenca o mladih, zadovoljstvu in aktivnem vključevanju v življenje skupnosti v obalnih občinah, ki bo v torek, 2. decembra 2014, med 10.00 in 14.00 potekala v Mestni sejni sobi Pretorske palače (Titov trg 3, Koper).

Namen konference je osvetliti problematiko, začrtati smernice za strategijo na področju mladine ter narediti korak proti povečanju aktivne, enakopravne vključenosti in participacije mladih v lokalnem okolju. Na konferenci se bo med drugim javno predstavilo rezultate obširne raziskave na področju mladine, ki je bila narejena v okviru projekta ADD: Dvig ravni aktivnega državljanstva in krepitev socialnih kompetenc mladih v obalnih občinah, in premierno predvajalo dokumentarni film projekta ADD.

Število mest je omejeno. Obvezna predhodna prijava prek SPLETNEGA OBRAZCA do četrtka, 27. novembra 2014. V primeru težav lahko prijavo oddate na e-naslov katerina.kljun@pina.si ali pokličete na telefonsko številko 05 6300 320.

Več informacij

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino