Vabilo na Slovensko-ameriški virtualni akademski simpozij (SAVAS)

datum: 31.05.2021

kategorija: Obvestila za zaposlene


Ameriško veleposlaništvo v Ljubljani in Ameriško-slovenska izobraževalna fundacija (ASEF) organizirata Slovensko-ameriški virtualni akademski simpozij (SAVAS), ki bo potekal prek spleta v sredo, 9. junija 2021, od 17. do 20. ure (CET) / od 11. do 14. ure (EDT) / od 8. do 11. ure (PDT).

 

Cilj simpozija je prikazati primere zelo uspešnega sodelovanja med ZDA in Slovenijo, na kratko predstaviti obstoječe podporne mehanizme in predvsem udeležencem simpozija omogočiti interakcijo ter mreženje, kar bo delovalo kot spodbuda za prihodnja sodelovanja.

 

K udeležbi na simpozij so vabljeni vsi udeleženci, zainteresirani za krepitev formalnih, neformalnih, raziskovalnih ali na izmenjavo usmerjenih akademskih odnosov med Slovenijo in ZDA na vseh ravneh in področjih. Potrebna je predhodna prijava do nedelje, 6. junija 2021. Simpozij bo potekal v angleškem jeziku.

 

Vljudno vas vabimo k udeležbi in delitvi informacije o možnosti udeležbe na simpoziju med prijatelje in druge potencialno zainteresirane v Sloveniji in ZDA. V ta namen prilagamo vabilo (v angleškem in slovenskem jeziku), povezave do objav na družbenih omrežjih in letak. 

 

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino