50 let UP PEF: Srečanje s 1. in 2. generacijo študentov koprske Pedagoške fakultete

Dne: 11.06.2024

Kraj: Koper

 

Korenine Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete, segajo daleč v preteklost, saj je tradicija izobraževanja učiteljev in skrbi za njihovo stalno strokovno izpopolnjevanje na območju primorske regije prisotna že več kot 150 let.

Pravi temelji današnje fakultete pa segajo v leto 1974, ko je bil v Kopru ustanovljen dislocirani oddelek Pedagoške akademije iz Ljubljane.

Vabimo vas, da se skupaj spomnimo teh dni.

Pogovorni večer s študenti prve in druge generacije bo v torek, 11. junija ob 18. uri, na dvorišču UP Pedagoške fakultete. V primeru slabega vremena v notranjih prostorih.

Vabljeni.

Vabilo_za_javnost_-_sre__anje_1._in_2._generacije.png
 

icon open book

Novice

20. jun. | Novice

Vabilo k sodelovanju ob 50. obletnici UP PEF – vaši spomini, izkušnje, vpogledi

Vsi, ki so bili kakorkoli povezani s Pedagoško fakulteto v Kopru, so vabljeni, da na elektronski naslov znanstveni.sestanek.pef@upr.si do 30. junija 2024 posredujejo svoj spomin.

17. jun. | Novice

Letno srečanje konzorcija projekta B-Rin

V četrtek, 13. junija 2024, je na Univerzi na Primorskem, potekalo 1. letno srečanje konzorcija projekta B-Rin, v katerem UP kot vodja projekta sodeluje z desetimi vzgojno-izobraževalnimi inštitucijami.

14. jun. | Novice

Pedagoška fakulteta praznuje: Letošnji nagrajenci

»Le v spodbudnem okolju je možno kakovostno delati in raziskovati«, je bilo slišati na letošnji slavnostni seji Akademskega zbora Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete (UP PEF), na kateri so bila podeljena priznanja UP PEF, s katerimi se je fakulteta zahvalila učiteljem, sodelavcem in študentom, ki so v letu 2023 s svojim delom ali dosežki prispevali k ugledu ter kakovosti fakultete.

icon arrow more