Mednarodna dejavnost

Te zanima izmenjava Erasmus+ v tujini?

Janauarja 2023 smo predstavili podrobnosti razpisa za sofinanciranje izmenjave študentov v študijskem letu 2023/24 v okviru programa Erasmus+ KA131.

Študijske izmenjave se lahko udeležite na partnerski univerzi v eni izmed držav EU, Liechtensteinu, Norveški, Turčiji, Severni Makedoniji in Srbiji.

Video posnetek predavanja je na voljo tukaj (klik).

 

V primeru vprašanj vam bomo z veseljem odgovorili na e-naslovu: maja.vidmar@upr.si

Erasmus+ - študentska izkušnja, ki je ne boš pozabil!

 

Erasmus_.png

 

Kontakt za mobilnost študentov in zaposlenih

mag. Maja Bratuš Vidmar
maja.vidmar@upr.si
+386 (0) 5 66 31 267

 

icon open book

Novice

12. jan. | Novice

Varstvo zasebnosti in fenomen sharenting na družabnih omrežjih

Center za vseživljenjsko učenje UP PEF vabi na izobraževanje, z naslovom Varstvo zasebnosti in fenomen sharenting na družabnih omrežjih, ki ga bosta vodili viš. pred. Martina Kovačič Kuzmić in prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec.

11. jan. | Novice

Dobrodelna akcija: Alzheimerjev zemljevid srčnosti

Novo leto, nove dobrodelne akcije. In prva letošnja dobrodelna akcija, čudovita dobrodelna akcija Alenke Veber Alzheimerjev zemljevid srčnosti, ki je zasnovana po zgledu podobnih dobrodelnih akcij iz tujine, in katero sem razširila na vso Slovenijo, je že tu. Gre za akcijo pisanja razglednic srčnosti, ki lahko s svojimi motivi obudijo spomine in prebudijo zgodbo osebam z demenco.

11. jan. | Novice

Nagradni natečaj: Prisluhni in pomagaj

Sama zelo rada pišem. Nazadnje sem napisala dve pesmi, katerih namen je spodbujanje otrok k zbiranju zamaškov in starega papirja. Ker vem, da je tudi med vami veliko takih, ki radi pišete, ki dobro pišete, vas želim spodbuditi k sodelovanju v dveh nagradnih natečajih na temo Prisluhni in pomagaj, katerih namen je ne le povezati vse generacije s to, tako človeško temo neprecenljive vrednosti, temveč tudi ob koncu leta ustvariti knjigo, katere soavtorji lahko postanete prav vi, s svojim edinstvenim prispevkom o pomoči drugim, solidarnosti, ljubezni do sočloveka.

icon arrow more

Dogodki

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more