icon open book

Novice in dogodki

20. jun. | Novice

Vabilo k sodelovanju ob 50. obletnici UP PEF – vaši spomini, izkušnje, vpogledi

Vsi, ki so bili kakorkoli povezani s Pedagoško fakulteto v Kopru, so vabljeni, da na elektronski naslov znanstveni.sestanek.pef@upr.si do 30. junija 2024 posredujejo svoj spomin.

20. jun. | Za študente

Sofinanciranje doktorskega študija v študijskem letu 2024/2025

V študijskem letu 2024/2025 bo sofinanciranje šolnin doktorskega študija omogočeno vsem študentom Univerze na Primorskem, ki izpolnjujejo določila iz Uredbe o sofinanciranju doktorskega študija ter Meril in pogojev za sofinanciranje doktorskega študija študentom Univerze na Primorskem Universita` del Litorale (št. 4270-1/22 z dne 20. 4. 2022).

17. jun. | Novice

Letno srečanje konzorcija projekta B-Rin

V četrtek, 13. junija 2024, je na Univerzi na Primorskem, potekalo 1. letno srečanje konzorcija projekta B-Rin, v katerem UP kot vodja projekta sodeluje z desetimi vzgojno-izobraževalnimi inštitucijami.

14. jun. | Novice

Pedagoška fakulteta praznuje: Letošnji nagrajenci

»Le v spodbudnem okolju je možno kakovostno delati in raziskovati«, je bilo slišati na letošnji slavnostni seji Akademskega zbora Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete (UP PEF), na kateri so bila podeljena priznanja UP PEF, s katerimi se je fakulteta zahvalila učiteljem, sodelavcem in študentom, ki so v letu 2023 s svojim delom ali dosežki prispevali k ugledu ter kakovosti fakultete.

13. jun. | Novice

Video: Pogovorni večer ob 50. letnici Pedagoške fakultete v Kopru v znamenju pristnih osebnih zgodb

V torek, 11. junija 2024, je Pedagoška fakulteta v Kopru nadaljevala s praznovanjem svoje 50. obletnice z organizacijo posebnega pogovornega večera, na katerem so sodelovali študenti prve in druge generacije - torej študenti, ki so začeli študij v letu 1974 in 1975. Dogodek, ki je združil nekdanje študente in sedanje zaposlene in študente, je bil priložnost za obujanje spominov na začetke fakultete in razpravo o njenem razvoju skozi desetletja.