icon open book

Novice in dogodki

26. sep. | Za študente

Okrogla miza o rabi digitalne tehnologije v šolah

Na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani je v organizaciji Pedagoškega inštituta (PI), Slovenskega društva raziskovalcev na področju edukacije (SLODRE), Centra Republike Slovenije za mobilnosti in evropske programe izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) ter Oddelka za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete v Ljubljani, 21. 9. 22 in 22. 9. 22 potekala 7. nacionalna znanstvena konferenca z naslovom Digitalizacija vzgoje in izbor zevanja-priložnosti in pasti.

26. sep. | Novice

Prvi študijski dan in pozdrav brucem

Dragi bruci in študentke ter študenti UP PEF, skupaj z vami se veselimo začetka študijskega leta. Da bo čim bolj enostaven objavljamo program. V okviru pozdrava brucem UP PEF boste bruci prejeli vse osnovne informacije. Predavanja, vaje in seminarji v okviru študija se pričnejo 3. oktobra 2022.

21. sep. | Novice

Program 18. mednarodnega znanstvenega sestanka

Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta, v sodelovanju z Univerzo v Mariboru, Pedagoško fakulteto in Univerzo v Kragujevcu, Pedagoško fakulteto Jagodina ter Pedagoško fakulteto v Užicu pripravlja 18. mednarodni znanstveni sestanek.

20. sep. | Za zaposlene

Prenos znanja multiplikatorjev v okviru projekta INOVUP

Od 28. do 30. septembra se obeta kar nekaj dogodkov v okviru projekta INOVUP. Vabljeni k udeležbi.

16. sep. | Novice

Potrjena doktorska disertacija Jovite Pogorevc Merčnik

Obveščamo vas, da je Senat Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete potrdil doktorsko disertacijo Jovite Pogorevc Merčnik.

icon arrow more
icon arrow more