icon open book

Novice in dogodki

3. feb. | Novice

Razpis za vpis v študijskem letu 2023/2024

Razpis za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2023/2024

1. feb. | Za študente

Razpis za mobilnost študentov Erasmus+ 2023/2024 - praksa

Univerza na Primorskem objavlja nov razpis za mobilnost študentov v okviru programa Erasmus+ za namen praktičnega usposabljanja v tujini v študijskem letu 2023/2024.

31. jan. | Za študente

Izobraževanje za izvajalce filmsko-vzgojnih programov

V zavodu Otok, Zavodu za razvijanje kulture in družbe, skupaj z Javnim skladom RS za kulturne dejavnosti in Art kinom Odeonom, pripravljajo Izobraževanje za izvajalce filmsko-vzgojnih programov.

30. jan. | Za študente

Natečaj: Nagrada MSS za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2022

Mladinski svet Slovenije (MSS) tudi letos razpisuje Nagrado MSS za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2022. Prijavite se lahko vsi, ki ste v letu 2022 na katerikoli visokošolski instituciji v Sloveniji zagovarjali diplomsko ali magistrsko delo in ste v delu obravnavali katerokoli tematiko s področja mladih ter bili ob zagovoru dela stari manj kot 30 let.

12. jan. | Novice

Varstvo zasebnosti in fenomen sharenting na družabnih omrežjih

Center za vseživljenjsko učenje UP PEF vabi na izobraževanje, z naslovom Varstvo zasebnosti in fenomen sharenting na družabnih omrežjih, ki ga bosta vodili viš. pred. Martina Kovačič Kuzmić in prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec.

11. jan. | Novice

Dobrodelna akcija: Alzheimerjev zemljevid srčnosti

Novo leto, nove dobrodelne akcije. In prva letošnja dobrodelna akcija, čudovita dobrodelna akcija Alenke Veber Alzheimerjev zemljevid srčnosti, ki je zasnovana po zgledu podobnih dobrodelnih akcij iz tujine, in katero sem razširila na vso Slovenijo, je že tu. Gre za akcijo pisanja razglednic srčnosti, ki lahko s svojimi motivi obudijo spomine in prebudijo zgodbo osebam z demenco.

icon arrow more

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more