Naši diplomanti

Uspešni diplomanti

25. maja 2018 je v Murski Soboti potekala 16. slavnostna podelitev pomurskih raziskovalnih nalog, ki jih podeljuje Pomurska izobraževalna fundacija (PIF). Med nagrajenci za leto 2017 je tudi diplomantka UP PEF Ariela Abraham.


September je tu in z njim nekateri otroci prvič vstopijo v vrtec, tako kot Lenka, ki je glavna junakinja slikanice "Lenka gre v vrtec". Njena avtorica Nika Colja je diplomantka Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem, ki je zaključila uni. štud. prog. Edukacijske vede (sedaj Pedagogika) in  mag. štud. prog. Zgodnje učenje.


Na občinski proslavi 22. junija 2020 je župan Tomaž Vencelj podelil nagrade in priznanja ter naziv častni občan. Med prejemniki priznanja je tudi Lovrenc Habe, večletni član Študentskega sveta UP PEF, ki je s svojim aktivnim, ustvarjalnim, inovativnim delom popestril obštudijsko življenje in razširil prepoznavnost fakultete. V tem času je bil aktiven tudi v svoji občini, zato je za vsestransko, aktivno sodelovanje v KS Črni Vrh in KUD Sloga prejel Priznanje Občine Idrija.