Dan odprtih vrat UP PEF

datum: 04.04.2024

kategorija: Novice

Vsako leto Pedagoška fakulteta spomladi odpira svoja vrata in na raznovrstne dejavnosti vabi vse generacije. Tudi letos, ko fakulteta praznuje 50. obletnico obstoja, so zaposleni in študenti za 11. april pripravili delavnice za otroke, razstavo, strokovno predavanje in informativni dan za podiplomski študij.

11. april 2024
 

Ob 9. uri se bodo v atriju fakultete pričele gibalne, naravoslovne in glasbene delavnice, na katere so vabljeni otroci od tretjega do petega leta.

V drugem nadstropje Pedagoške fakultete se bo iz koprske osrednje knjižnice preselila zbirka stotih slikanic brez besedila dr. Barbare Baloh. Ob tej priložnosti bo avtorica razstave ob 12. uri v predavalnici P2 predstavila pomen te posebne vrste slikanic, ki bralce nagovarjajo z vizualnimi podobami in ne besedami, kot smo vajeni. Zato je v Slovenskem prostoru morda manj razširjena.

1._studijski_dan__5_.JPG

Ob 16.30 pa se bo po videokonferenčnemu sistemu ZOOM pričel informativni dan za podiplomski študij, v okviru katerega bodo predstavljeni magistrski in doktorska študijska programa. Novost za študijsko leto 2024/2025 je magistrski študijski program Vizualne umetnosti in oblikovanje.