Objava Liste kandidatov za redne volitve dekana UP PEF

datum: 15.04.2024

kategorija: Novice

Spoštovani,
na podlagi šestega odstavka 17. člena Pravilnika o volitvah dekanov članic Univerze na Primorskem (št. 002-25/23, sprejet na 1. redni seji Senata Univerze na primorskem, ki je potekala 27. septembra 2023) je Volilna komisija za izvedbo rednih volitev dekana Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete na svoji 1. redni seji, ki je potekala 12. aprila 2024, potrdila Listo kandidatov za redne volitve dekana Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete.

V skladu z Rokovnikom za izvedbo volilnih opravil za redne volitve dekana Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete objavljamo  Razglas Liste kandidatov za redne volitve dekana Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete.

Kandidat izr. prof. dr. Tomaž Grušovnik je bil predlagan s strani Oddelka za edukacijske vede UP PEF, Oddelka za predšolsko vzgojo UP PEF, Oddelka za razredni pouk UP PEF, Oddelka za socialno pedagogiko UP PEF, Oddelka za vizualne umetnosti in oblikovanje UP PEF ter Študentskega sveta UP PEF.

Objavljamo tudi Program dela kandidata za dekana UP PEF, izr. prof. dr. Tomaža Grušovnika, za mandatno obdobje 2025-2029.

 

Predsednica volilne komisije
doc. dr. Sanela Hudovernik