ObvestilaOBVESTIILA PAI

Zbrano dne 01.02.2023 ob 20:27


Število vseh obvestil: 6

1. obvestilo: 01.02.2023 - PAI: Sprememba urnika

2. obvestilo: 23.01.2023 - PAI: Prijava na izpit iz predmeta Osnove pedagogike

3. obvestilo: 28.10.2022 - Priznavanje formalno in neformalno pridobljenega znanja udeležencev študijskega programa Pedagoško-andragoško izobraževanje

4. obvestilo: 28.07.2021 - Prijava in odjava na izpit

5. obvestilo: 28.07.2021 - Prijava v e-okolje in ZOOM povezave predavanj

6. obvestilo: 28.07.2021 - Obvestilo glede spremembe e-poštePAI: Sprememba urnika
Datum: 01.02.2023

Pozdravljeni,

obveščamo vas, da je na povezavi Urniki - Študijski programi za izpopolnjevanje - Vseživljenjsko učenje (upr.si) objavljen nov urnik programa Pedagoško-andragoško izobraževanje. Zaradi odsotnosti dr. Vanje Kiswarday, izvajalke predmeta Specialna pedagogika, smo bili primorani spremeniti tudi datume izvedbe predmeta Doživljajska pedagogika.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav,

Služba za izobraževanje

PAI: Prijava na izpit iz predmeta Osnove pedagogike
Datum: 23.01.2023

Pozdravljeni,

obveščamo vas, da sta obajvljena izpitna roka za predmet Osnove pedagogike (PAI). Vljudno vas prosimo, da se na izpit prijavite preko sistema ŠIS.

Lep pozdrav,

Služba za izobraževanje

Priznavanje formalno in neformalno pridobljenega znanja udeležencev študijskega programa Pedagoško-andragoško izobraževanje
Datum: 28.10.2022

Za priznavanje izpita mora udeleženec študijskega programa za izpopolnjevanje Pedagoško-andragoško izobraževanje oddati izpolnjeno vlogo (obrazec) za priznavanje formalno pridobljenega znanja in spretnosti, vlogi pa priložiti potrdilo o opravljenih izpitih in učni načrt predmeta, ki bi ga želel uveljavljati.

Za priznavanje pedagoške prakse pa mora udeleženec oddati vlogo za priznavanje neformalno pridobljenega znanja in spretnosti. Nujna priloga je potrdilo delodajalca o zaposlitvi, na katerem mora biti navedeno delovno mesto, časovna opredelitev (od-do) zasedanja le-tega in krajšim opisom delovnih nalog.

Obe vlogi sta dostopni tukaj: Ceniki in obrazci - Študijski programi za izpopolnjevanje - Vseživljenjsko učenje (upr.si).

Vlogo z vso dokumentacijo udeleženec pošlje na e-naslov lucka.gregoricbolje@pef.upr.si. Dokumentacijo najprej pregleda nosilec predmeta/koordinator programa, njegovo mnenje o priznanju izpita/prakse pa nato potrdi še pristojna komisija, ki o tem izda odločbo. Če je udeležencu izpit/praksa priznan/a v celoti, se ocena v indeks vpiše po izdani odločbi.

Postopek priznavanja formalno in neformalno pridobljenega znanja in spretnosti je plačljiv po uradnem ceniku UP PEF.

Prijava in odjava na izpit
Datum: 28.07.2021

Pozdravljeni,

v zvezi s prijavami in odjavami na izpit preko sistema ŠIS, bi vas radi spomnili, da se za posamezni izpit morate prijaviti najkasneje peti dan pred razpisanim izpitnim rokom, odjavite se pa lahko 3 dni pred izpitom. V primeru, da zamudite prijavo ali odjavo na izpitni rok, to sporočite na elektronski naslov lucka.gregoricbolje@pef.upr.si.

Lep pozdrav,

Služba za izobraževanje

Prijava v e-okolje in ZOOM povezave predavanj
Datum: 28.07.2021

Pozdravljeni,

obveščamo vas, da bodo ZOOM povezave do predavanj objavljene v portalu e-okolje, in sicer v spletni učilnici posameznih predmetov.

Na naslovu UP PEF e-učilnica (upr.si) je dosegljiva e-učilnica moodle. Dosegljiva je tudi preko ikone e-okolje na spletni strani UP PEF. V e-učilnici ima vsak predmet svoj prostor, ki ga urejajo izvajalci obveznosti pri posameznem predmetu. Poleg nalaganja datotek omogoča tudi komunikacijo z udeleženci preko forumov, oddajo izdelkov itd.

Z uporabniškim imenom in geslom (geslo je enako kot za vstop v ŠIS) se lahko prijavite v katerikoli predmet. Če je izvajalec svoj predmet drugače nastavil (če je npr. potrebno posebno geslo), se morate obrniti nanj.

V primeru težav ob prijavi v portal e-okolje, lahko pišete na elektronski naslov lucka.gregoricbolje@pef.upr.si ali pokličete na tel. št. 05/61-17-686 oz. 051 247 473.        .

Lep pozdrav,

Služba za izobraževanje

Obvestilo glede spremembe e-pošte
Datum: 28.07.2021

Spoštovani,

z dnem 5. 11. 2020 je bil vsem študentom in udeležencem programov za izpopolnjevanje Univerze na Primorskem v VIS/ŠIS dodeljen e-naslov z domeno Univerze na Primorskem @student.upr.si, ki ste ga dolžni uporabljati za vso komunikacijo z Univerzo na Primorskem. Vaš nov »univerzitetni e-naslov« je sestavljen iz vaše vpisne številke in domene @student.upr.si (npr. 12345678@student.upr.si); v VIS/ŠIS je viden pod zavihkom Moji podatki. Geslo za vaš »univerzitetni e-naslov« je isto, kot ga imate za dostop v VIS/ŠIS. Naj tudi opozorimo, da bo fakulteta odgovarjala samo na vaša elektronska sporočila, ki bodo poslana z vašega »univerzitetnega e-naslova«.

Lep pozdrav,

Univerza na Primorskem

icon open book

Novice

11. jan. | Novice

Dobrodelna akcija: Alzheimerjev zemljevid srčnosti

Novo leto, nove dobrodelne akcije. In prva letošnja dobrodelna akcija, čudovita dobrodelna akcija Alenke Veber Alzheimerjev zemljevid srčnosti, ki je zasnovana po zgledu podobnih dobrodelnih akcij iz tujine, in katero sem razširila na vso Slovenijo, je že tu. Gre za akcijo pisanja razglednic srčnosti, ki lahko s svojimi motivi obudijo spomine in prebudijo zgodbo osebam z demenco.

11. jan. | Novice

Nagradni natečaj: Prisluhni in pomagaj

Sama zelo rada pišem. Nazadnje sem napisala dve pesmi, katerih namen je spodbujanje otrok k zbiranju zamaškov in starega papirja. Ker vem, da je tudi med vami veliko takih, ki radi pišete, ki dobro pišete, vas želim spodbuditi k sodelovanju v dveh nagradnih natečajih na temo Prisluhni in pomagaj, katerih namen je ne le povezati vse generacije s to, tako človeško temo neprecenljive vrednosti, temveč tudi ob koncu leta ustvariti knjigo, katere soavtorji lahko postanete prav vi, s svojim edinstvenim prispevkom o pomoči drugim, solidarnosti, ljubezni do sočloveka.

11. jan. | Novice

XXI. nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu je objavil XXI. Nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu. Skozi leta je prispelo že več kot 370 različnih zaključnih nalog, v katerih so mladi diplomanti, magistranti in doktoranti raziskovali stvarnost naših rojakov, ki živijo v vseh štirih sosednjih, kot tudi mnogih drugih državah na vseh celinah. Predstavljali so bogato bero njihovih aktivnosti, razčlenjevali organiziranost, mnogokrat pa tudi odpirali pomembna vprašanja in opozarjali na izzive, s katerimi se soočajo Slovenci zunaj meja domovine.

icon arrow more

Dogodki

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more