Erasmus študenti 2013/2014 (rok prijave do 22. februarja 2013)

11.02.2013

Razpis VŽU/Erasmus za mobilnost študentov v študijskem letu 2013/2014  

Rok: 22.02.2013 

Univerza na Primorskem objavlja nov razpis za mobilnost študentov v okviru programa Vseživljenjsko učenje Erasmus v študijskem letu 2013/2014, tako za namen študija v tujini, kot za praktično usposabljanje.  

Študenti oddate prijave najkasneje do 22. februarja 2013.

POMEMBNO: Veljavne bodo prijave, ki jih bo UP PEF prejela do vključno 22. februarja 2013, ne glede na datum oddaje na pošto.V kolikor nameravate prijavo oddati zadnji dan v petek 22. februarja 2013, jo morate obvezno osebno dostavit v Službo za znanstveno-raziskovalno delo in mednarodno sodelovanje UP PEF. Enako velja za poštne pošiljke, ki jih Pošta Slovenije ne dostani v enem dnevu (npr. pošta iz tujine).

Več informacij je na voljo v samem razpisu.

Besedilo razpisa

Prijavnica

Seznam tujih institucij 2013/2014 
NOVO: Obveščamo vas, da je St. Marys University College Belfast potrdila Erasmus bilateralni sporazum in odobrila 2 mesti za študijsko izmenjavo 2013/2014.

POJASNILO GLEDE PRIZNAVANJA PRAKSE
Obveščamo vas, da se študenti UP PEF, ki izpolnjujete pogoje, lahko prijavite na Razpis VŽU/Erasmus za namen opravljanja praktičnega usposabljanja, vendar ta oblika opravljanja pedagoške prakse ne bo priznana in jo boste morali vseeno opravljati tudi v Sloveniji.

Izjema so le študenti magistrskega študijskega programa 2. stopnje Izobraževanje odraslih in razvoj kariere, ki jim UP PEF lahko prizna opravljeno andragoško prakso v tujini. 

 

INFORMATIVNI DAN ZA ERASMUS MOBILNOST
Vsi, ki bi se želeli prijaviti na razpis VŽU Erasmus 2013/2014, ste vljudno vabljeni, da se udeležite informativnega sestanka, ki bo potekal v ponedeljek, 18. februarja 2013, ob 11:30 v P3.

Predstavitev

 Nekaj izkušenj študentov z Erasmus izmenjavo si lahko preberete na spletni strani UP Turistice:

Izkušnje študentov

 

icon open book

Novice

11. jan. | Novice

Dobrodelna akcija: Alzheimerjev zemljevid srčnosti

Novo leto, nove dobrodelne akcije. In prva letošnja dobrodelna akcija, čudovita dobrodelna akcija Alenke Veber Alzheimerjev zemljevid srčnosti, ki je zasnovana po zgledu podobnih dobrodelnih akcij iz tujine, in katero sem razširila na vso Slovenijo, je že tu. Gre za akcijo pisanja razglednic srčnosti, ki lahko s svojimi motivi obudijo spomine in prebudijo zgodbo osebam z demenco.

11. jan. | Novice

Nagradni natečaj: Prisluhni in pomagaj

Sama zelo rada pišem. Nazadnje sem napisala dve pesmi, katerih namen je spodbujanje otrok k zbiranju zamaškov in starega papirja. Ker vem, da je tudi med vami veliko takih, ki radi pišete, ki dobro pišete, vas želim spodbuditi k sodelovanju v dveh nagradnih natečajih na temo Prisluhni in pomagaj, katerih namen je ne le povezati vse generacije s to, tako človeško temo neprecenljive vrednosti, temveč tudi ob koncu leta ustvariti knjigo, katere soavtorji lahko postanete prav vi, s svojim edinstvenim prispevkom o pomoči drugim, solidarnosti, ljubezni do sočloveka.

11. jan. | Novice

XXI. nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu je objavil XXI. Nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu. Skozi leta je prispelo že več kot 370 različnih zaključnih nalog, v katerih so mladi diplomanti, magistranti in doktoranti raziskovali stvarnost naših rojakov, ki živijo v vseh štirih sosednjih, kot tudi mnogih drugih državah na vseh celinah. Predstavljali so bogato bero njihovih aktivnosti, razčlenjevali organiziranost, mnogokrat pa tudi odpirali pomembna vprašanja in opozarjali na izzive, s katerimi se soočajo Slovenci zunaj meja domovine.

icon arrow more

Dogodki

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more