Razpis programa Erasmus + za mobilnost študentov 2016/2017 - rok prijave 21.1.2016

24.12.2015

Univerza na Primorskem objavlja nov razpis za mobilnost študentov v okviru programa Erasmus+ za namen študija v tujini in praktično usposabljanje študentov v študijskem letu 2016/2017.

Študenti oddate prijave najkasneje do 21. januarja 2016

Več informacij je na voljo v samem razpisu:

Besedilo razpisa
Seznam tujih institucij 2016/2017

Povezava na spletno prijavnico (OBVEZNO GLEJTE NAVODILA ZA ODDAJO PRIJAVE V PRILOGI SPODAJ):

UP PEF – https://vis.upr.si/pef/

NAVODILA ZA ODDAJO PRIJAVE ERSMUS +

 

 POJASNILO GLEDE PRIZNAVANJA PRAKSE
Obveščamo vas, da se študenti UP PEF, ki izpolnjujete pogoje, lahko prijavite na Razpis Erasmus+ za namen opravljanja praktičnega usposabljanja, vendar te oblike opravljanja pedagoške praske ne morete uveljavljati kot pedagoške prakse v okviru vpisanega študijskega programa in jo boste morali vseeno opravljati tudi v Sloveniji.
Izjema so le študenti magistrskega študijskega programa 2. stopnje Izobraževanje odraslih in razvoj kariere, ki jim UP PEF lahko prizna opravljeno andragoško prakso v tujini.


INFORMATIVNI SESTANEK ZA ERASMUS+ MOBILNOST


Informativni sestanek bo v ponedeljek, 11. 1. 2016 ob 12:30 v P3.
Gradivo z informativnega sestanka

 

Nekaj izkušenj študentov z Erasmus izmenjavo si lahko preberete na spletni strani UP FTŠ:Izkušnje študentov

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Erasmus koordinatorico Tino Kadunec (po elektronski pošti:   ali po telefonu 05 66 31 267 ali osebno v pisarni Službe za znanstveno-raziskovalno delo in mednarodno sodelovanje).

Objava razpisa na spletni strani UP

 

 

 

icon open book

Novice

11. jan. | Novice

Dobrodelna akcija: Alzheimerjev zemljevid srčnosti

Novo leto, nove dobrodelne akcije. In prva letošnja dobrodelna akcija, čudovita dobrodelna akcija Alenke Veber Alzheimerjev zemljevid srčnosti, ki je zasnovana po zgledu podobnih dobrodelnih akcij iz tujine, in katero sem razširila na vso Slovenijo, je že tu. Gre za akcijo pisanja razglednic srčnosti, ki lahko s svojimi motivi obudijo spomine in prebudijo zgodbo osebam z demenco.

11. jan. | Novice

Nagradni natečaj: Prisluhni in pomagaj

Sama zelo rada pišem. Nazadnje sem napisala dve pesmi, katerih namen je spodbujanje otrok k zbiranju zamaškov in starega papirja. Ker vem, da je tudi med vami veliko takih, ki radi pišete, ki dobro pišete, vas želim spodbuditi k sodelovanju v dveh nagradnih natečajih na temo Prisluhni in pomagaj, katerih namen je ne le povezati vse generacije s to, tako človeško temo neprecenljive vrednosti, temveč tudi ob koncu leta ustvariti knjigo, katere soavtorji lahko postanete prav vi, s svojim edinstvenim prispevkom o pomoči drugim, solidarnosti, ljubezni do sočloveka.

11. jan. | Novice

XXI. nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu je objavil XXI. Nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu. Skozi leta je prispelo že več kot 370 različnih zaključnih nalog, v katerih so mladi diplomanti, magistranti in doktoranti raziskovali stvarnost naših rojakov, ki živijo v vseh štirih sosednjih, kot tudi mnogih drugih državah na vseh celinah. Predstavljali so bogato bero njihovih aktivnosti, razčlenjevali organiziranost, mnogokrat pa tudi odpirali pomembna vprašanja in opozarjali na izzive, s katerimi se soočajo Slovenci zunaj meja domovine.

icon arrow more

Dogodki

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more