Raziskovalni dan UP FVZ

datum: 08.06.2022

kategorija: Za zaposlene

UP Fakulteta za vede o zdravju bo v ponedeljek, 13. junija 2022, ter v torek, 14. junija 2022, organizirala »RAZISKOVALNI DAN UP FVZ«v okviru katerega bodo svoje dosedanje raziskovalno delo predstavile posamezne katedre UP FVZ.

 

Dogodek bo potekal

·        v Izoli, 13. 6. 2022, med 15. in 18. uro v Predavalnici 1, na sedežu fakultete v Izoli (Polje 42), ter

·        v Vipavi, 14. 6. 2022med 15. in 17. uro v Predavalnici 1 na sedežu dislocirane enote v Vipavi (Trg Pavla Rušta 6).

 

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava najkasneje do četrtka, 9. junija 2022, na naslednjih povezavah:

 

UP FVZ, IZOLA: https://www.1ka.si/a/88953d58

UP FVZ, VIPAVA: https://www.1ka.si/a/061150fa

 

Več informacij o programu dogodka na https://fvz.upr.si/raziskovalni-dan-up-fvz/

 

VABLJENI!

icon open book

Novice

12. jan. | Novice

Varstvo zasebnosti in fenomen sharenting na družabnih omrežjih

Center za vseživljenjsko učenje UP PEF vabi na izobraževanje, z naslovom Varstvo zasebnosti in fenomen sharenting na družabnih omrežjih, ki ga bosta vodili viš. pred. Martina Kovačič Kuzmić in prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec.

11. jan. | Novice

Dobrodelna akcija: Alzheimerjev zemljevid srčnosti

Novo leto, nove dobrodelne akcije. In prva letošnja dobrodelna akcija, čudovita dobrodelna akcija Alenke Veber Alzheimerjev zemljevid srčnosti, ki je zasnovana po zgledu podobnih dobrodelnih akcij iz tujine, in katero sem razširila na vso Slovenijo, je že tu. Gre za akcijo pisanja razglednic srčnosti, ki lahko s svojimi motivi obudijo spomine in prebudijo zgodbo osebam z demenco.

11. jan. | Novice

Nagradni natečaj: Prisluhni in pomagaj

Sama zelo rada pišem. Nazadnje sem napisala dve pesmi, katerih namen je spodbujanje otrok k zbiranju zamaškov in starega papirja. Ker vem, da je tudi med vami veliko takih, ki radi pišete, ki dobro pišete, vas želim spodbuditi k sodelovanju v dveh nagradnih natečajih na temo Prisluhni in pomagaj, katerih namen je ne le povezati vse generacije s to, tako človeško temo neprecenljive vrednosti, temveč tudi ob koncu leta ustvariti knjigo, katere soavtorji lahko postanete prav vi, s svojim edinstvenim prispevkom o pomoči drugim, solidarnosti, ljubezni do sočloveka.

icon arrow more

Dogodki

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more