Praksa

Letni program pedagoške prakse in praktičnega usposabljanja

Senat Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete je na svoji 8. dopisni seji ki je potekala v petek, 29. septembra 2023, pod 1. Točko dnevnega reda b) Sprejem Letnega programa prakse za študijsko leto 2023/2024, sprejel:

Letni program prakse za študijsko leto 2023/2024

 

 

Koordinatorji prakse

Za posamezne študijske programe 1. in 2. stopnje je dekanja UP PEF, prof. dr. Mara Cotič, izdala

 

Glavni koordinator pedagoške prakse na UP PEF je za čas trajanja mandata prof. dr. Amalija Žakelj, prodekanja za študijske zadeve UP PEF. Administrativno podporo glavnemu koordinatorju v zvezi z organizacijo in izvedbo pedagoške prakse nudi Služba za izobraževanje (Samostojni strokovni delavec za študijske zadeve Kristjan Hrvatin ter Vodja Službe za študijske zadeve Lučka Gregorič Bolje). 

 

icon open book

Novice

20. maj. | Novice

Delavnice v okviru projekta GREEN4VIP

23. aprila 2024 so v okviru Erasmus+ projekta Green4VIP študentje 2. letnika študijskega programa Predšolska vzgoja, izvedli delavnice za predšolske otroke.

20. maj. | Novice

Kaj je v zakulisju uspešnega učnega procesa?

V sredo, 15. maja 2024, smo na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem v okviru vaj pri predmetu Procesi učenja na študijskem programu Pedagogika 1. stopnje, gostili dr. Katjo Kozlovič, zakonsko in družinsko terapevtko. Gostja je s študenti delila izkušnje praktičnega dela z otroki, ki temelji tako na lastnih kot drugih znanstvenih raziskavah.

17. maj. | Novice

Preteklost v nakitu na ogled le še do 11. maja 2024

Razstava nakita, študentov Vizualnih umetnosti in oblikovanja Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem, je nastala v sklopu Slovenskega tedna nakita. Glavna in povezovalna tema Slovenskega tedna nakita se glasi »Občutenja – Sensations,« študentje pa so, izmed treh možnih sklopov, izbrali preteklost.

icon arrow more

Dogodki