Pedagoška odličnosti visokošolskega učitelja

datum: 13.06.2022

kategorija: Za zaposlene

Spoštovani,

dovolite, da Vas vljudno povabimo k udeležbi na delavnici Pedagoška odličnosti visokošolskega učitelja, ki bo potekala v petek, 1. julija 2022 ob 10. uri v predavalnici Levant 1 na UP FHŠ na naslovu Titov trg 5, 6000 Koper.  

Delavnica je namenjena prodekanom, koordinatorjem študijskih programov, visokošolskim učiteljem, strokovnim sodelavcem, predstavnikom študentov.

NAMEN DELAVNICE: Delavnica bo uvod v razvoj načel pedagoške odličnosti ter indikatorjev za njeno presojo, z namenom 1) zagotavljanja orodja za samoevalvacijo učiteljev in 2) orodja za presojo ustreznosti nastopnega predavanja visokošolskega učitelja.  

 

PROGRAM DELAVNICE:

10.00 - 10.30    Frenk Mavrič: Pomen zagotavljanja pedagoške odličnosti

10.30 - 11.30    Izr. prof. dr. Sonja Rutar: Primeri razumevanja pedagoške odličnosti, razvoj načel in indikatorjev

11.30 - 11.45    Odmor

11.45 - 12.00    Povzetek spoznanj in umeščanje indikatorjev v sistem kakovosti na ravni posameznih fakultet 

Prijava je mogoča z e-prijavnim obrazcem do vključno 29. 6. 2022. Število mest je omejeno (do 48), zato vljudno priporočamo čimprejšnjo prijavo.

 

Vljudno vabljeni.

********************

Frenk Mavrič

E-pošta: 

Tel. 05 6117 646

icon open book

Novice

12. jan. | Novice

Varstvo zasebnosti in fenomen sharenting na družabnih omrežjih

Center za vseživljenjsko učenje UP PEF vabi na izobraževanje, z naslovom Varstvo zasebnosti in fenomen sharenting na družabnih omrežjih, ki ga bosta vodili viš. pred. Martina Kovačič Kuzmić in prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec.

11. jan. | Novice

Dobrodelna akcija: Alzheimerjev zemljevid srčnosti

Novo leto, nove dobrodelne akcije. In prva letošnja dobrodelna akcija, čudovita dobrodelna akcija Alenke Veber Alzheimerjev zemljevid srčnosti, ki je zasnovana po zgledu podobnih dobrodelnih akcij iz tujine, in katero sem razširila na vso Slovenijo, je že tu. Gre za akcijo pisanja razglednic srčnosti, ki lahko s svojimi motivi obudijo spomine in prebudijo zgodbo osebam z demenco.

11. jan. | Novice

Nagradni natečaj: Prisluhni in pomagaj

Sama zelo rada pišem. Nazadnje sem napisala dve pesmi, katerih namen je spodbujanje otrok k zbiranju zamaškov in starega papirja. Ker vem, da je tudi med vami veliko takih, ki radi pišete, ki dobro pišete, vas želim spodbuditi k sodelovanju v dveh nagradnih natečajih na temo Prisluhni in pomagaj, katerih namen je ne le povezati vse generacije s to, tako človeško temo neprecenljive vrednosti, temveč tudi ob koncu leta ustvariti knjigo, katere soavtorji lahko postanete prav vi, s svojim edinstvenim prispevkom o pomoči drugim, solidarnosti, ljubezni do sočloveka.

icon arrow more

Dogodki

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more