Nova spoznanja v reviji Vzgoja - prispevajte svoj članek

datum: 03.08.2022

kategorija: Za zaposlene

Septembrska številka revije Vzgoja je v pripravi.

Spoštovani,

pripravljamo septembrsko številko revije Vzgoja, to je revija za učitelje, vzgojitelje in starše, ki izhaja štirikrat letno.

V reviji imamo tudi rubriko Nova spoznanja, v kateri nekaj prostora namenimo zanimivim novim diplomskim, magistrskim in doktorskim nalogam. Gre za objavo kratkega povzetka dela, ki ga avtor pripravi sam. Objavimo prispevek v dolžini cca. 1000 do 1500 znakov skupaj s presledki. Torej kratko in jedrnato, toliko, da vzbudi zanimanje in poda glavno sporočilo.

Rok za oddajo prispevka je 12. avgust 2022

Veseli bomo, če našo prošnjo posredujete diplomantom/magistrom/doktorjem, da pripravijo predstavitev svojega dela.

V pomoč nam bo, če nam pošljete elektronski naslov katere od kolegic ali kolegov profesoric ali profesorjev mentoric/mentorjev, ki bi našo prošnjo lahko razširili še med svoje študentke in študente.

Želim Vam prijetno poletje v dobri družbi.

Tatjana Fajdiga za uredništvo revije Vzgoja
____________________________________
DKPS, Vzgoja, Rožna ulica 2, 1000 Ljubljana
www.revija-vzgoja.sigmail.com

icon open book

Novice

12. jan. | Novice

Varstvo zasebnosti in fenomen sharenting na družabnih omrežjih

Center za vseživljenjsko učenje UP PEF vabi na izobraževanje, z naslovom Varstvo zasebnosti in fenomen sharenting na družabnih omrežjih, ki ga bosta vodili viš. pred. Martina Kovačič Kuzmić in prof. dr. Jurka Lepičnik Vodopivec.

11. jan. | Novice

Dobrodelna akcija: Alzheimerjev zemljevid srčnosti

Novo leto, nove dobrodelne akcije. In prva letošnja dobrodelna akcija, čudovita dobrodelna akcija Alenke Veber Alzheimerjev zemljevid srčnosti, ki je zasnovana po zgledu podobnih dobrodelnih akcij iz tujine, in katero sem razširila na vso Slovenijo, je že tu. Gre za akcijo pisanja razglednic srčnosti, ki lahko s svojimi motivi obudijo spomine in prebudijo zgodbo osebam z demenco.

11. jan. | Novice

Nagradni natečaj: Prisluhni in pomagaj

Sama zelo rada pišem. Nazadnje sem napisala dve pesmi, katerih namen je spodbujanje otrok k zbiranju zamaškov in starega papirja. Ker vem, da je tudi med vami veliko takih, ki radi pišete, ki dobro pišete, vas želim spodbuditi k sodelovanju v dveh nagradnih natečajih na temo Prisluhni in pomagaj, katerih namen je ne le povezati vse generacije s to, tako človeško temo neprecenljive vrednosti, temveč tudi ob koncu leta ustvariti knjigo, katere soavtorji lahko postanete prav vi, s svojim edinstvenim prispevkom o pomoči drugim, solidarnosti, ljubezni do sočloveka.

icon arrow more

Dogodki

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more