Evalvacija projekta INOVUP

datum: 07.09.2022

kategorija: Za zaposlene

Spoštovani,

pošiljamo vam vprašalnik, s katerim želimo izmeriti stanje in potrebe na področju učenja in poučevanja v visokošolskem prostoru v postkoronski dobi. Hkrati želimo izmeriti tudi učinke projekta Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu (INOVUP).

 

Vaš prispevek je zelo pomemben, rezultati raziskave bodo pomembno prispevali k evalvaciji projekta ter prihodnjemu razvoju visokošolske didaktike. Za izpolnjevanje vprašalnika boste potrebovali 10 - 15 minut. Vprašalnik je anonimen, pravilnih ali napačnih odgovorov ni.

 

POVEZAVA do vprašalnika: https://www.1ka.si/inovup

Morebitna vprašanja naslovite na: 

icon open book

Novice

20. maj. | Novice

Delavnice v okviru projekta GREEN4VIP

23. aprila 2024 so v okviru Erasmus+ projekta Green4VIP študentje 2. letnika študijskega programa Predšolska vzgoja, izvedli delavnice za predšolske otroke.

20. maj. | Novice

Kaj je v zakulisju uspešnega učnega procesa?

V sredo, 15. maja 2024, smo na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem v okviru vaj pri predmetu Procesi učenja na študijskem programu Pedagogika 1. stopnje, gostili dr. Katjo Kozlovič, zakonsko in družinsko terapevtko. Gostja je s študenti delila izkušnje praktičnega dela z otroki, ki temelji tako na lastnih kot drugih znanstvenih raziskavah.

17. maj. | Novice

Preteklost v nakitu na ogled le še do 11. maja 2024

Razstava nakita, študentov Vizualnih umetnosti in oblikovanja Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem, je nastala v sklopu Slovenskega tedna nakita. Glavna in povezovalna tema Slovenskega tedna nakita se glasi »Občutenja – Sensations,« študentje pa so, izmed treh možnih sklopov, izbrali preteklost.

icon arrow more

Dogodki