Jutri, v torek, 14. 3., v kinu zmagovalni film minulih oskarjev

datum: 13.03.2023

kategorija: Za zaposlene

Art kino Odeon Izola vas vabi na ogled zmagovalnega filma minulih oskarjev: VSE POVSOD NAENKRAT.

Napovednik: Everything Everything Movie

Čestitke zmagovalcu in vsem ostalih prejemnikom prestižnih kipcev. Če vas zanimajo še preostali prejemniki kipcev, lahko pogledate s klikom na spodnjo povezavo: https://variety.com/.../oscar-winners-2023-list-1235548935/

V čast zmagovalcu Oskarjev bomo dodali v naš program še eno projekcijo filma VSE POVSOD NAENKRAT, in sicer jutri (torek), 14. 3., ob 19. uri, po ugodnejši ceni: 5 EUR.

Se vidimo v kinu. _TMDB-iN3vKCuOGRdZ9Cn3yRGCyMlaiST__1_.jpg

icon open book

Novice

29. mar. | Novice

GDI: Vabilo na okroglo mizo: Razumevanje pomena digitalne tehnologije v dodiplomskem programu PV

Z okroglo mizo bodo sklenjeni mednarodni dnevi Pomen digitalne tehnologije v dodiplomskem visokošolskem programu Predšolska vzgoja.

29. mar. | Novice

GDI: Pomen rabe digitalnih orodij v dodiplomskem študijskem programu Predšolske vzgoje

Družba 5.0 predvideva trajnostni, vključujoč družbenogospodarski sistem, ki bo slonel na razvoju in digitalizaciji (UNESCO 2019). Celotna zgodovina šolstva in spremembe na področju vzgoje in izobraževanja pričajo o vlogi šolstva pri razvoju družbe in njegovem aktivnem odzivu na značilnosti ter potrebe okolja. Vključevanje digitalne tehnologije v celotno vertikalo vzgojno-izobraževalnega sistema pomeni izhodišče pri zagotavljanju kontinuiranega prizadevanja za trajnostni, vključujoč in digitalno podprt razvoj posameznika in družbe.

28. mar. | Novice

PEF-PUF 2023: 4. regijski festival kamišibaja Južne Primorske

Letos že četrtič poteka regijski festival kamišibaja, ki ga organizirata Pedagoška fakulteta Univerze in Primorskem in Primorski festival uličnega gledališča. Na sporedu bo skoraj 30 kamišibajskih predstav. Glavnino so pripravili študentje Predšolske vzgoje na PEF, novo produkcijo pa bodo predstavili tudi uveljavljeni kamišibajkarji z Obale.

icon arrow more

Dogodki