PEF piknik je spet tu!

datum: 27.09.2022

kategorija: Za študente

Wuuhuuu, PEF piknik je po treh letih spet tu! V sredo, 5. oktobra 2022 ob 16. uri

Prvič po obdobju korone organiziramo tradicionalni UP PEF piknik za vse PEF študente in zaposlene!

Še posebej lepo na piknik vabimo vse bruce, da takoj na začetku občutite, kakšno je študentsko življenje na Primorskem :) Da bo piknik še boljši kot v preteklih letih, smo se dogodek odločili premakniti na nov prostor na Pomjanu: https://maps.app.goo.gl/i2eaxz3kttXCF3w5A?g_st=ifm

Na pikniku bo poleg brezplačne pijače in nečesa za prigriznit potekal tudi animacijski program, čez cel večer pa nam bo igrala skupina PopDeluxe, ki je na več PEF dogodkih že pokazala, da zna narediti dober žur!

VSTOPNINA JE KARKOLI

Ker je za študente UP PEF na pikniku vse brezplačno (prevoz, hrana, pijača, živa glasba, animacijski program ipd.), smo se tudi letos odločili, da bomo pobirali vstopnino, ki je: KARKOLI Pod KARKOLI spada vse, kar bo pripomoglo k boljši izvedbi piknika (domači piškoti, pločevinka ali dve piva, liter vina, sok ipd.). Vse, kar bo prinešeno, bo seveda dano v porabo in uporabo udeležencem piknika na samem dogodku.  

PROTOKOL

Ob prihodu na piknik prostor se boste zglasili na INFO pultu, kjer boste organizacijski ekipi predali "KARKOLI" ter pokazali študentsko izkaznico ali potrdilo o vpisu, s katerim boste dokazali, da ste študent na UP PEF, saj je piknik namenjen le PEF-ovcem, v zameno pa boste dobili štampiljko, s katero boste lahko koristili vse ugodnosti, ki jih piknik prinaša. Brezplačen avtobusni prevoz bo organiziran, podatek o tem, kdaj in iz kje bodo vozili avtobusi, objavimo v dneh pred dogodkom.  

POZOR

Vsi, ki ne boste ujeli avtobusnega prevoza, se lahko do prizorišča zapeljete z različnimi taksi službami, naslov piknik prostora je Pomjan 66. Opozarjamo tudi, da je ob vsaki uri odhoda avtobusa na njem na voljo le 50 mest, zatose na piknik ne odpravite z zadnjim avtobusom, ampak čim prej, saj boste sicer morali na piknik priti s taksijem. Enako velja za avtobusne prevoze nazaj v Koper.

Se vidimo v čim večjem številu!

ŠS UP PEF  309397514_579483380631835_254320196395655340_n.jpg

icon open book

Novice

11. jan. | Novice

Dobrodelna akcija: Alzheimerjev zemljevid srčnosti

Novo leto, nove dobrodelne akcije. In prva letošnja dobrodelna akcija, čudovita dobrodelna akcija Alenke Veber Alzheimerjev zemljevid srčnosti, ki je zasnovana po zgledu podobnih dobrodelnih akcij iz tujine, in katero sem razširila na vso Slovenijo, je že tu. Gre za akcijo pisanja razglednic srčnosti, ki lahko s svojimi motivi obudijo spomine in prebudijo zgodbo osebam z demenco.

11. jan. | Novice

Nagradni natečaj: Prisluhni in pomagaj

Sama zelo rada pišem. Nazadnje sem napisala dve pesmi, katerih namen je spodbujanje otrok k zbiranju zamaškov in starega papirja. Ker vem, da je tudi med vami veliko takih, ki radi pišete, ki dobro pišete, vas želim spodbuditi k sodelovanju v dveh nagradnih natečajih na temo Prisluhni in pomagaj, katerih namen je ne le povezati vse generacije s to, tako človeško temo neprecenljive vrednosti, temveč tudi ob koncu leta ustvariti knjigo, katere soavtorji lahko postanete prav vi, s svojim edinstvenim prispevkom o pomoči drugim, solidarnosti, ljubezni do sočloveka.

11. jan. | Novice

XXI. nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu je objavil XXI. Nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu. Skozi leta je prispelo že več kot 370 različnih zaključnih nalog, v katerih so mladi diplomanti, magistranti in doktoranti raziskovali stvarnost naših rojakov, ki živijo v vseh štirih sosednjih, kot tudi mnogih drugih državah na vseh celinah. Predstavljali so bogato bero njihovih aktivnosti, razčlenjevali organiziranost, mnogokrat pa tudi odpirali pomembna vprašanja in opozarjali na izzive, s katerimi se soočajo Slovenci zunaj meja domovine.

icon arrow more

Dogodki

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more