Prosta delovna mesta v vzgojno-izobraževalnih ustanovah

datum: 04.10.2022

kategorija: Za študente

OŠ Šmarje pri Kopru: "Na čudoviti šoli in v odličnem kolektivu iščemo novo sodelavko ali novega sodelavca za poučevanje v 5. razredu od 1. 12. 2022 do 31. 12. 2023. Vljudno vabljeni, da se prijavite na razpis!" Več informacij: Simon Dražič, tel: 040 892 928  

OŠ Dušana Bordona Semedela Koper trenutno razpisuje kombinirano delovno mesto v obsegu 40 delovnih ur tedensko za nadomeščanje  delavke na daljši bolniški in sicer delovno mesto učitelja  v OPB (20 pedagoških ur) in šolskega svetovalnega delavca  (v obsegu 18 delovnih ur)

(lahko študent inkluzivne pedagogike ali pa razrednega pouka).  Prav tako potrebujejo učitelja/študenta razrednega pouka za poučevanje učencev priseljencev in sicer občasno (nekaj ur tedensko po dogovoru) v skupnem obsegu 140 pedagoških ur letno. 

 Vsi zainteresirani študenti se lahko za več informacij obrnete na pomočnico ravnateljice, go. Tanjo Šterlinko Bužinel (040 596 042 ali ).

 


V OŠ Livade Izola potrebujejo študenta, ki bi občasno nadomeščal učitelje na razredni stopnji in opravljal delo v podaljšanem bivanju. Javite se pomočnici ravnateljice Katji Bonaca: katja.bonaca@oslivade.si


Jezikovni center Nista vabi študenta ali absolventa slovenščine ali drugega tujega jezika. Potrebujejo učitelja slovenščine za tujce.  Tečaji so v dopoldanskem in popoldanskem času, nudijo tudi prirprave na poučevanje. Več informacij: 051 449090 (Alenka Rajčič).

Naslov:  Šmarska cesta 5/d, 6000 Koper, Slovenija, T: +3865 625 04 00, M: +38641 44 90 90, E-mail: 


V vrtcu Škratec Svit Vodice potrebujejo izvajalko za izvajanje dodatne strokovne pomoči.  Vabljeni k prijavi študenti inkluzivne pedagogike. Zaposlitev je za krajši delovni čas, preko študentskega dela. Kontakt: 


V OŠ Vojke Šmuc Izola potrebujejo študenta, ki bi občasno nadomeščal kot 2. strokovni delavec v 1. razredu oziroma opravljal delo v podaljšanem bivanju. Javite se pomočnici ravnatelja Lei Kozel.

e-mail: lea.kozel@osvsmuc.si

tel: +386 (0)5 662 11 77

GSM: +386 (0)31 261 682


V OŠ Podgora Kuteževo iščejo učitelja za poučevanje 3. razreda. Delo se začne novembra. 

Možnost daljše zaposlitve, izkušnje niso pogoj. 

Zainteresirani se javite ravnateljici Mirjam Vrh: 051 334 710.


OSNOVNA ŠOLA KARLA DESTOVNIKA-KAJUHA LJUBLJANA IŠČE UČITELJA RAZREDNEGA POUKA.

Delnovne izkušnje niso pogoj. Dela se opravlja do 31. avgusta 2023  Več: razpis.PDF

Untitled.png

 

icon open book

Novice

15. nov. | Novice

Matjaž Juhart je prejel Jabolko navdiha

Jabolko navdiha je priznanje, ki ga posameznikom, skupinam ali projektom od leta 2013 podeljuje Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije. Sinoči ga je prejel Matjaž Juhart, sekretar Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije in predavatelj na naši fakulteti ter idejni oče vpisa slovenskega znakovnega jezika v Ustavo Republike Slovenije.

10. nov. | Novice

Zapustila nas je doc. dr. Martina Mejak

»Ljudje in jablane umiramo, a spomin živi naprej kot kaka korenina, iz katere bo čez čas na istem lesu odgnalo nekaj drugega,« je zapisal pesnik Jure Jakob. In prav sredi letošnje plodovite primorske jeseni, polne zrelih jabolk, oljk in kakijev ter žarečega ruja, je boj z zahrbtno boleznijo izgubila naša draga sodelavka, dr. Martina Mejak, docentka s področja didaktike slovenščine.

2. nov. | Novice

Na UP PEF smo pridobili dva nova projekta

Naslov prvega je: Fenomenološka in etiološka analiza čustvenih in vedenjskih težav oziroma motenj ter izdelava didaktičnih pristopov za posamezne podtipe težav oziroma motenj, naslov drugega pa Ureditev kombiniranega učenja (blended learning) na visokošolskih zavodih.

icon arrow more

Dogodki