Prosta delovna mesta v vzgojno-izobraževalnih ustanovah

datum: 04.10.2022

kategorija: Za študente

ŠTUDENTSKO DELO V VRTCU MAVRICA VOJNIK

Za pomoč v vrtcu - pomočnik/ca vzgojitelja iščemo polnoletno, zanesljivo in vestno osebo. Zaželena je končana srednja šola - predšolska vzgoja in vozniško dovoljenje B kategorije, saj bo delo občasno potekalo tudi na drugih enotah. Gre za delo v dopoldanskem času, po dogovoru in potrebi. Plačilo 5.85 €/h neto (6.92 €/h bruto).

Interesenti naj pošljejo vlogo na elektronski naslov:

tajnistvo-vvzcevo@guest.arnes.si
SEŽANA, DUTOVLJE 

Center za komunikacijo, sluh in govor Portorož išče inkluzivnega pedagoga za izvajanje DSP na območju Sežane in Dutovelj. Poln delovni čas. Nadomeščanje delavke na porodniškem dopustu. 

Več info na  


OŠ LUCIJA. 

Potrebujemo učitelja likovne umetnosti oziroma študenta Razrednega pouka, ki ima opravljene nastope iz Likovne umetnosti (pri predmetu Likovna didaktika), za predmete:

- likovna umetnost in likovno snovanje 6. – 9. r. in

- neobvezni izbirni predmet za 4. in 6. r., skupaj 18 ur na teden.        

Gre za nadomeščanje delavke na bolniški za mesec januar (mogoče še dlje). Vse zaintereirane prosimo, da kontaktirajo ravnateljico, go. Tanjo Vincelj na tel. 0590 86 463. oziroma po e-pošti na .


OŠ ČRNI VRH NAD IDRIJO

Potrebujejo učitelja za polni delovni čas za poučevanje, razredništvo in ostala dela po navodilih ravnateljice. 

Trajanje zaposlitve:  določen čas oz. nadomeščanje daljše odsotnosti delavke/ca.

Poskusno delo: ni zahtevano

Delovne izkušnje: ni zahtevano

KANDIATI NAJ VLOGI PRILOŽIJO POTRDILO O IZOBRAZBI, POTRDILO O NEKAZNOVANOSTI, POTRDILO DA NI KANDIDAT V KAZENSKEM POSTOPKU IN POTRDILO O IZPISANIH SODBAH ZOPER SPOLNO NEDOTAKLJIVOST.

DELODAJALEC ŽELI TUDI NAPOTOVANJE KANDIDATOV IZ EVIDENC ZAVODA

Način prijave kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti Kontakt za kandidata Kontaktna oseba:  KARMEN SIMONIČ MERVIC Telefon: 031 699 900 E-naslov: karmen.simonic-mervic@oscv.si Naslov:  Črni Vrh 95 , 5274 ČRNI VRH NAD IDRIJO

 


 

OŠ Šmarje pri Kopru: "Na čudoviti šoli in v odličnem kolektivu iščemo novo sodelavko ali novega sodelavca za poučevanje v 5. razredu od 1. 12. 2022 do 31. 12. 2023. Vljudno vabljeni, da se prijavite na razpis!" Več informacij: Simon Dražič, tel: 040 892 928  


OŠ Dušana Bordona Semedela Koper trenutno razpisuje kombinirano delovno mesto v obsegu 40 delovnih ur tedensko za nadomeščanje  delavke na daljši bolniški in sicer delovno mesto učitelja  v OPB (20 pedagoških ur) in šolskega svetovalnega delavca  (v obsegu 18 delovnih ur)

(lahko študent inkluzivne pedagogike ali pa razrednega pouka).  Prav tako potrebujejo učitelja/študenta razrednega pouka za poučevanje učencev priseljencev in sicer občasno (nekaj ur tedensko po dogovoru) v skupnem obsegu 140 pedagoških ur letno. 

 Vsi zainteresirani študenti se lahko za več informacij obrnete na pomočnico ravnateljice, go. Tanjo Šterlinko Bužinel (040 596 042 ali ).

 


V OŠ Livade Izola potrebujejo študenta, ki bi občasno nadomeščal učitelje na razredni stopnji in opravljal delo v podaljšanem bivanju. Javite se pomočnici ravnateljice Katji Bonaca: katja.bonaca@oslivade.si


Jezikovni center Nista vabi študenta ali absolventa slovenščine ali drugega tujega jezika. Potrebujejo učitelja slovenščine za tujce.  Tečaji so v dopoldanskem in popoldanskem času, nudijo tudi prirprave na poučevanje. Več informacij: 051 449090 (Alenka Rajčič).

Naslov:  Šmarska cesta 5/d, 6000 Koper, Slovenija, T: +3865 625 04 00, M: +38641 44 90 90, E-mail: 


V vrtcu Škratec Svit Vodice potrebujejo izvajalko za izvajanje dodatne strokovne pomoči.  Vabljeni k prijavi študenti inkluzivne pedagogike. Zaposlitev je za krajši delovni čas, preko študentskega dela. Kontakt: 


V OŠ Vojke Šmuc Izola potrebujejo študenta, ki bi občasno nadomeščal kot 2. strokovni delavec v 1. razredu oziroma opravljal delo v podaljšanem bivanju. Javite se pomočnici ravnatelja Lei Kozel.

e-mail: lea.kozel@osvsmuc.si

tel: +386 (0)5 662 11 77

GSM: +386 (0)31 261 682


V OŠ Podgora Kuteževo iščejo učitelja za poučevanje 3. razreda. Delo se začne novembra. 

Možnost daljše zaposlitve, izkušnje niso pogoj. 

Zainteresirani se javite ravnateljici Mirjam Vrh: 051 334 710.


OSNOVNA ŠOLA KARLA DESTOVNIKA-KAJUHA LJUBLJANA IŠČE UČITELJA RAZREDNEGA POUKA.

Delnovne izkušnje niso pogoj. Dela se opravlja do 31. avgusta 2023  Več: razpis.PDF

Untitled.png

 

icon open book

Novice

29. mar. | Novice

GDI: Vabilo na okroglo mizo: Razumevanje pomena digitalne tehnologije v dodiplomskem programu PV

Z okroglo mizo bodo sklenjeni mednarodni dnevi Pomen digitalne tehnologije v dodiplomskem visokošolskem programu Predšolska vzgoja.

29. mar. | Novice

GDI: Pomen rabe digitalnih orodij v dodiplomskem študijskem programu Predšolske vzgoje

Družba 5.0 predvideva trajnostni, vključujoč družbenogospodarski sistem, ki bo slonel na razvoju in digitalizaciji (UNESCO 2019). Celotna zgodovina šolstva in spremembe na področju vzgoje in izobraževanja pričajo o vlogi šolstva pri razvoju družbe in njegovem aktivnem odzivu na značilnosti ter potrebe okolja. Vključevanje digitalne tehnologije v celotno vertikalo vzgojno-izobraževalnega sistema pomeni izhodišče pri zagotavljanju kontinuiranega prizadevanja za trajnostni, vključujoč in digitalno podprt razvoj posameznika in družbe.

28. mar. | Novice

PEF-PUF 2023: 4. regijski festival kamišibaja Južne Primorske

Letos že četrtič poteka regijski festival kamišibaja, ki ga organizirata Pedagoška fakulteta Univerze in Primorskem in Primorski festival uličnega gledališča. Na sporedu bo skoraj 30 kamišibajskih predstav. Glavnino so pripravili študentje Predšolske vzgoje na PEF, novo produkcijo pa bodo predstavili tudi uveljavljeni kamišibajkarji z Obale.

icon arrow more

Dogodki