Prosta delovna mesta v vzgojno-izobraževalnih ustanovah

datum: 21.02.2024

kategorija: Za študente

1. 3. 2024

Šolski center Nova Gorica je objavil prosto delovno mesto za pedagog/psiholog. Možnost dela prek podjemne pogodbe ali s.p.
Kontakt: 05 62 05 773 | Tjasa.Batistic@scng.si.

21. 2. 2024

Zaradi porodniške odsotnosti na OŠ Koseze v Ljubljani nujno potrebujejo študenta/ko razrednega pouka, in sicer od 25. marca 2024. Delo bi trajalo predvidoma do konca šolskega leta.   Kontakt: lorieta.pecoler@oskoseze.si ali tel: 070/875-110 | mojca.cernigoj.bizjak@oskoseze.si

14. 2. 2024

Na OŠ Griže (okolica Žalca) nujno potrebujejo učitelja/učiteljico razrednega pouka (lahko je študent/ka v zaključnih letnikih Razrednega pouka), za nadomeščanje do konca šolskega leta z možnostjo podalšanja pogodbe. Prijava možna do 15. 2. Vlogo pošljejo na e-mail: marija.pavcnik@os-grize.si.


Oglašamo se vam iz Zavoda za letovanje in rekreacijo otrok. Na vas se vsako leto pred poletno sezono oglašamo s prošnjo, da obvestite študente vaše fakultete o možnosti dela vzgojitelja in animatorja na letovanjih in v programih za otroke in mladostnike v Ljubljani (počitniška varstva, jezikovna druženja ter gozdne in kreativne delavnice). Prva informativna srečanja bodo potekala v kratkem. 

Novica je tudi na naši spletni strani: https://www.zavod-zlro.si/vzgojitelji/
Povezavo do elektronske prijave najdejo na: https://www.zavod-zlro.si/o-klubu-vzgojiteljev/prijava/


V Kopru iščejo osebnega asistenta Ž/M za gibalno ovirano osebo (tetraplegija). Pomoč potrebuje pri osebni negi, gospodinjskih opravilih in spremstvu. Urnik je po dogovoru. Možnosti za zaposlitev in sodelovanja je več.

Izkušnje niso potrebne, so pa zaželjene. Za več info prosijo, da jih pokličite na tel.: 041 897 144, Tina.


V Dnevnem delovno terapevtskem centru Barčica v Kopru iščemo nekoga, ki bi enkrat tedensko vodil športne delavnice (nogomet, košarka).  

Naši uporabniki so osebe z dolgotrajnimi težavami v duševnem zdravju, ki potrebujejo več spodbude in motivacije, imajo pa omenjeni aktivnosti zelo radi. 

Glede vsebine delavnic prepuščamo proste roke izvajalcu, nudimo pa vso potrebno podporo. Z veseljem sprejmemo vse nove ideje in smo odprti za predloge. Resnično si želimo nekoga z občutkom za naše uporabnike, ki ga tako delo veseli in osebno napolni ter bi z nami dolgoročno sodeloval.

V upanju, da se med vašimi študenti prepozna kdo, ki bi bil pripravljen sodelovati z nami, vas lepo pozdravljamo,

Petra Sosič, strok.del.

telefon: 05 66 34 576


Na OŠ Dušana Bordona Semedela Koper nujno potrebujejo:

  • učitelja MATEMATIKE za poučevanje učencev tretje triade
  • učitelja FIZIKE za poučevanje učencev v 8. razredu
  • učitelja TEHNIKE IN TEHNOLOGIJE  za poučevanju od 6. do 8. razreda
  • učitelja RAZREDNEGA POUKA za poučevanje v 4. razredu.

Prošnjo za zaposlitev lahko pošljete na elektronski naslov šole do zasedbe prostih mest.


 

icon open book

Novice

20. jun. | Novice

Vabilo k sodelovanju ob 50. obletnici UP PEF – vaši spomini, izkušnje, vpogledi

Vsi, ki so bili kakorkoli povezani s Pedagoško fakulteto v Kopru, so vabljeni, da na elektronski naslov znanstveni.sestanek.pef@upr.si do 30. junija 2024 posredujejo svoj spomin.

17. jun. | Novice

Letno srečanje konzorcija projekta B-Rin

V četrtek, 13. junija 2024, je na Univerzi na Primorskem, potekalo 1. letno srečanje konzorcija projekta B-Rin, v katerem UP kot vodja projekta sodeluje z desetimi vzgojno-izobraževalnimi inštitucijami.

14. jun. | Novice

Pedagoška fakulteta praznuje: Letošnji nagrajenci

»Le v spodbudnem okolju je možno kakovostno delati in raziskovati«, je bilo slišati na letošnji slavnostni seji Akademskega zbora Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete (UP PEF), na kateri so bila podeljena priznanja UP PEF, s katerimi se je fakulteta zahvalila učiteljem, sodelavcem in študentom, ki so v letu 2023 s svojim delom ali dosežki prispevali k ugledu ter kakovosti fakultete.

icon arrow more

Dogodki