Izkoristite predvpis in se izognite gneči!

datum: 04.07.2024

kategorija: Za študente

Na nekaterih točkah SŠP bo od septembra dalje že možen predvpis v sistem subvencionirane študentske prehrane (SŠP) za študijsko leto 2024/2025.

Če že imate urejen vpis na izobraževalni ustanovi, je priporočljivo, da to izkoristite in se v sistem vpišete čim prej, še preden nastane gneča na vpisnih mestih. Poleg tega bodo v času predvpisa točke SŠP tudi na nekaterih študentskih klubih po vsej Sloveniji in ne le v univerzitetnih mestih. Podatke o odpiralnem času točk SŠP najdete na spletni strani www.studentska-prehrana.si/ pod zavihkom točke SŠP.

  • Za bodoče študente in druge študente, ki se prvič vpisujejo v sistem SŠP, je postopek prijave opisan na spletni strani www.studentska-prehrana.si/, pod zavihkom pogosta vprašanja.
  • Za študente, ki so že v sistemu subvencionirane študentske prehrane, pa se bo pravica do subvencionirane študentske prehrane za študijsko leto 2024/2025 podaljšala avtomatsko.

Da bi se izognili gneči in nepotrebnemu čakanju, vam še enkrat priporočamo, da se v sistem za novo študijsko leto vpišete čim prej.

Študentska organizacija Slovenij

icon open book

Novice

17. jul. | Novice

Gostujoča razstava »Moje mesto skozi moje digitalne oči«

Do začetka novega šolskega leta 2024/2025 bodo hodnik, ki vodi na mladinski oddelek Knjižnice Brežice, bogatili izdelki otrok Vrtca Mavrica Brežice, ki so nastali v okviru projekta B-Rin.

16. jul. | Novice

Udeleženci Eurofesta 2024 tudi v telovadnici UP PEF

Letos je Telovadnica UP PEF gostila udeležence mednarodnega rokometnega festivala.

icon arrow more

Dogodki