Vabilo na 15. Kulturni bazar

datum: 17.03.2023

kategorija: Za študente

Študenti in zaposleni vljudno vabljeni na petnajsti Kulturni bazar, ki ga pripravljajo Ministrstvo za kulturo, Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje ter Zavod RS za šolstvo v sodelovanju s številnimi partnerji.

Tema dogodka je Ustvarjalnost za trajnostni razvoj. Neposreden prenos plenarnega predavanja dr. Polonce Lovšin, arhitektke in umetnice, bo na 3. programu Radia Slovenija – ARS, v petek, 31. marca 2023, ob 8.30.

VABILO

PROGRAM

Zaradi omejitev udeležbe na posameznih dogodkih priporočajo prijavo na brezplačno strokovno usposabljanje čim prej, najpozneje do 24. marca 2023. Izpolnjena in poslana e-prijava, ki jo najdete na https://kulturnibazar.si/, je vstopnica na izbrane dogodke. Študentje prejmejo tudi potrdila o udeležbi na strokovnem usposabljanju.

Vljudno vabljeni!

Kulturni_bazar.png

icon open book

Novice

29. mar. | Novice

GDI: Vabilo na okroglo mizo: Razumevanje pomena digitalne tehnologije v dodiplomskem programu PV

Z okroglo mizo bodo sklenjeni mednarodni dnevi Pomen digitalne tehnologije v dodiplomskem visokošolskem programu Predšolska vzgoja.

29. mar. | Novice

GDI: Pomen rabe digitalnih orodij v dodiplomskem študijskem programu Predšolske vzgoje

Družba 5.0 predvideva trajnostni, vključujoč družbenogospodarski sistem, ki bo slonel na razvoju in digitalizaciji (UNESCO 2019). Celotna zgodovina šolstva in spremembe na področju vzgoje in izobraževanja pričajo o vlogi šolstva pri razvoju družbe in njegovem aktivnem odzivu na značilnosti ter potrebe okolja. Vključevanje digitalne tehnologije v celotno vertikalo vzgojno-izobraževalnega sistema pomeni izhodišče pri zagotavljanju kontinuiranega prizadevanja za trajnostni, vključujoč in digitalno podprt razvoj posameznika in družbe.

28. mar. | Novice

PEF-PUF 2023: 4. regijski festival kamišibaja Južne Primorske

Letos že četrtič poteka regijski festival kamišibaja, ki ga organizirata Pedagoška fakulteta Univerze in Primorskem in Primorski festival uličnega gledališča. Na sporedu bo skoraj 30 kamišibajskih predstav. Glavnino so pripravili študentje Predšolske vzgoje na PEF, novo produkcijo pa bodo predstavili tudi uveljavljeni kamišibajkarji z Obale.

icon arrow more

Dogodki