kje nas najdete

kjeNasNajdete1.jpgPedagoška fakulteta deluje v palači Corner, ki je locirana na Cankarjevi ulici 5 v Kopru.

 

Prostori so v samem mestnem jedru v bližini Trga Brolo in Titovega trga, kjer je tudi koprska Stolna cerkev z zvonikom. V neposredni bližini je Dijaški in študentski dom Koper, Gimnazija Koper, Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper, Upravna enota Koper, Glasbena šola Koper in druge pomembne ustanove v Mestni občini Koper.

Do fakultete se da priti z avtomobilom. Najkrajša pot je, da zapustite avtocesto pri prvem izvozu Koper-Center, nato pa po Ljubljanski cesti, preko Ferrarske ulice in nato po Cankarjevi ulici do same fakultete.

Javna plačljiva parkirišča so v neposredni bližini fakultete na Trgu Brolo in na Vergerijevem trgu ter več parkirišč ob severni koprski obvoznici.

Z glavne avtobusne in železniške postaje se da priti z avtobusom mestnega potniškega prometa, pa tudi peš po Kolodvorski cesti, Ferrarski ulici in Cankarjevi ulici, obstaja pa veliko bližnjic po samem mestnem jedru.

icon open book

Novice

11. jan. | Novice

Nagradni natečaj: Prisluhni in pomagaj

Sama zelo rada pišem. Nazadnje sem napisala dve pesmi, katerih namen je spodbujanje otrok k zbiranju zamaškov in starega papirja. Ker vem, da je tudi med vami veliko takih, ki radi pišete, ki dobro pišete, vas želim spodbuditi k sodelovanju v dveh nagradnih natečajih na temo Prisluhni in pomagaj, katerih namen je ne le povezati vse generacije s to, tako človeško temo neprecenljive vrednosti, temveč tudi ob koncu leta ustvariti knjigo, katere soavtorji lahko postanete prav vi, s svojim edinstvenim prispevkom o pomoči drugim, solidarnosti, ljubezni do sočloveka.

11. jan. | Novice

XXI. nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu

Urad Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu je objavil XXI. Nagradni natečaj za diplomske, magistrske in doktorske naloge s področja Slovencev v zamejstvu in Slovencev po svetu. Skozi leta je prispelo že več kot 370 različnih zaključnih nalog, v katerih so mladi diplomanti, magistranti in doktoranti raziskovali stvarnost naših rojakov, ki živijo v vseh štirih sosednjih, kot tudi mnogih drugih državah na vseh celinah. Predstavljali so bogato bero njihovih aktivnosti, razčlenjevali organiziranost, mnogokrat pa tudi odpirali pomembna vprašanja in opozarjali na izzive, s katerimi se soočajo Slovenci zunaj meja domovine.

11. jan. | Novice

Vabilo na delavnico »Izzivi družboslovnega raziskovanja«

Vse ni na Likertovi lestvici – Kako postaviti pravo vprašanje? Kako objaviti v ekonomskih in poslovnih revijah?

icon arrow more

Dogodki

17. feb. - 18. feb. | Dogodek Koper - Pedagoška fakulteta, Univerza na Primoprskem

Informativni dnevi 2023

icon arrow more